Skip to content

Service Engineer Brandmeld- en ontruimingsinstallatie (regio Arnhem - Apeldoorn)

Arnhem, Gelderland, Nederland€ 2.847 - € 4.046 per maandSafety

Functieomschrijving

Iedere dag is anders als Service Engineer bij Hertek Safety. De ene dag werk je op een school, de volgende dag in een kantorenpand en dan weer bij een hotel of theater. Hertek Safety garandeert veiligheid voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen door het leveren van brandmeld-, noodverlichtings-, en ontruimingsinstallaties.


Je begint je dag echter altijd vanuit huis. En tijdens je ochtendroutine met een kop koffie (of thee natuurlijk) kijk je als Service Engineer bij Hertek in je agenda welke klant je als eerst mag helpen. Koffie op? Snel in de auto op weg naar de eerste klus van de dag. Onderweg natuurlijk nog even contact met de Planning om te kijken of alles nog gaat zoals het gepland staat. Aangekomen bij de klant pak je jouw spullen uit de auto en ga je na de kennismaking snel aan de slag. Klaar? Door naar de volgende!


Service Engineer Brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie (Arnhem - Apeldoorn)

Je werkt in een hecht team van 30 collega’s, dat bestaat uit maintenance en service engineers. Hierbij ontzorg je onze klanten als het gaat om onderhoud van installaties. Je werk is van groot belang voor onze klanten, de gevolgen van brand kunnen immers enorm zijn als de brand niet op tijd ontdekt of geblust wordt. Je werkt in deze functie in dagdienst waarbij aanvullend hierop ook bereikbaarheidsdiensten worden gepland.


Concrete taken:

 • verantwoordelijk voor incident- en probleemafhandeling van technische storingen;
 • uitvoeren van projectgerelateerde werkzaamheden zoals opstellen RvO, metingen, schrijven van programmeringen en testen van de installatie;
 • goede communicatie met je klant en mogelijke onderaannemers;
 • verantwoordelijk voor de controle van installaties gerealiseerd door derden;
 • bieden van uitstekende kwaliteit en service aan onze klanten, zodat zij altijd tevreden zijn met je werk en daardoor ook met Hertek.

Vereisten

Technicus die iets heeft met brandveiligheid
Als service engineer ben je het visitekaartje van Hertek. Het is daarom belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan en ons bedrijf goed vertegenwoordigt bij onze klanten. Je werkt graag samen met collega’s. Bovendien vind je het leuk om je werk in wisselende omgevingen uit te voeren, waarbij je altijd een scherp oog hebt voor veiligheid.


Verder vragen wij:

 • onderhoudsdeskundige of projecteringsdeskundige brandmeldinstallatie;
 • ervaring in de brandbeveiligingsbranche, bijvoorbeeld branddetectie is een hele grote pré;
 • motivatie om je kennis te verbreden of verdiepen door vakgerichte opleidingen en cursussen te volgen;
 • sterke communicatieve vaardigheden en een representatief uiterlijk;
 • dat je in het bezit bent van een rijbewijs B;
 • dat je woonachtig bent in de regio Arnhem - Apeldoorn (je werkgebied betreft ook deze regio);
 • minstens een basiskennis van Word en Excel;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal.


Zelfstandig, afwisselend werk met ruimte voor eigen initiatief en goede arbeidsvoorwaarden
We bieden je veel variatie in je werk, ook krijg je ruimte voor eigen initiatieven en zijn je ideeën over hoe we het werk beter kunnen inrichten van harte welkom. Bovendien hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden. We hebben een super leuke personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert waar we met z’n allen aan meedoen, zoals een Hertek trip, BBQ, het jaarlijkse Sinterklaasfeest, enzovoorts. Daarnaast kun je rekenen op:

 • een goed salaris;
 • een gemiddelde onkostenvergoeding van € 142,50;
 • een winstdelingsregeling;
 • een leaseauto met de mogelijkheid deze privé te rijden
 • 30 verlofdagen per jaar (o.b.v. fulltime) met optie om dagen bij te kopen;
 • laptop en een telefoon;deelname aan een goed pensioenfonds, waarbij wij een groot gedeelte bijdragen in de premie en een uitgebreid pakket aan overige verzekeringen.
 • enthousiaste collega’s met een mentaliteit “samen staan we sterk;
 • veel ontwikkel- en groeimogelijkheden;
 • ondernemende personeelsvereniging met leuke events.


Laat van je horen en reageer!
Denk je dat dit weleens de baan voor jou kan zijn? Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met André Dubbelman (Teamleider Operations Safety), telefoon +31651508433.
Als je meer wilt weten over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Niels van Ulzen, Recruiter, telefoon +31657771670. Solliciteren doe je makkelijk en snel via onderstaand sollicitatieformulier.


Hertek Groep

Veiligheid is voor iedereen van groot belang om onbezorgd te leven en te werken. Hertek garandeert deze veiligheid, welzijn en continuïteit voor mensen en middelen in gebouwen en voorkomt dat zij onnodig in gevaar komen. Van medewerkers in een kantoor, tot kinderen in een school en van kwetsbare inwoners van een verzorgingstehuis tot een kritische productielijn in een fabriek. Met bijna 200 medewerkers staat de Hertek Groep dagelijks klaar om voor haar klanten meesterwerken te leveren. Dit doet de Hertek Groep vanuit 3 Business Units:

- Hertek Safety (Weert) garandeert veiligheid voor mensen en middelen in gebouwen door het leveren van brandmeld-, noodverlichtings-, en ontruimingssystemen.

- Hertek Care (Weert) garandeert veiligheid en welzijn voor cliënten en medewerkers in de zorgsector door het leveren van zorg- en communicatiesystemen.

- En vanuit de vestiging Hertek GmbH in Berlijn wordt brandveiligheid gewaarborgd voor de Duitse klanten van Hertek.


Kernwoord is PASSIE: medewerkers van de Hertek Groep hebben hart voor de zaak en werken elke dag met veel plezier binnen deze informele organisatie. Wij vieren onze successen met elkaar!

of