Skip to content

Open sollicitatie: diverse achtergronden welkom!

Weert, Limburg, NederlandShared Service Center

Functieomschrijving

Open vacature: diverse achtergronden welkom!


Ben jij klaar voor een spannende nieuwe uitdaging waarin je jouw logistieke, administratieve of sales achtergrond kunt laten schitteren? Dan hebben wij geweldig nieuws voor jou! Wij zijn op zoek naar gedreven professionals met diverse achtergronden om ons team naar nieuwe hoogten te brengen.


Als onderdeel van ons bloeiende familiebedrijf, Hertek, bieden wij niet alleen diverse open posities aan, maar ook aankomende posities die binnenkort beschikbaar zullen zijn. Bij Hertek krijg je de kans om jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen en een onmisbare bijdrage te leveren aan ons ongekende succes.


Wij geloven in de kracht van diversiteit en moedigen mensen met verschillende achtergronden aan om te solliciteren. Of je nu een expert bent in de logistiek, administratie of sales, wij zijn gefascineerd door jouw talenten en wat jij kunt toevoegen aan ons dynamische team.


Als onderdeel van Hertek, omarmen wij de volgende kernwaarden:

  • Innovatie: Wij streven naar continue verbetering en innovatie in alles wat we doen.
  • Klantgerichtheid: Wij luisteren naar onze klanten en streven naar het overtreffen van hun verwachtingen.
  • Kwaliteit: Wij leveren producten en diensten van de hoogste kwaliteit.
  • Samenwerking: Wij geloven in teamwork en het delen van kennis en ervaring.
  • Integriteit: Wij handelen altijd eerlijk, ethisch en betrouwbaar.

Als deze vacature jouw interesse heeft gewekt en je jezelf kunt vinden in onze kernwaarden, nodigen wij je uit om jouw cv achter te laten. Onze recruiter zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om een gesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kunnen we niet alleen de open posities bespreken, maar ook de aankomende posities die binnenkort beschikbaar zullen zijn. Dit is jouw kans om jouw carrière een vliegende start te geven en de onbegrensde mogelijkheden binnen ons bedrijf te ontdekken.


Wij bieden een bruisende werkomgeving waarin teamwork, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling centraal staan. Daarnaast belonen wij jouw inzet met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en talloze doorgroeimogelijkheden.


Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog! 

Vereisten

-


of