Skip to content

Maintenance Engineer Brandmeld- en ontruimingsalarmeringsinstallatie (regio Amsterdam)

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.356 - € 3.345 per maandSafety

Functieomschrijving

Iedere dag is anders als Maintenance Engineer BMI bij Hertek Safety. De ene dag werk je op een school, de volgende dag in een kantorenpand en dan weer bij een hotel of theater. Hertek Safety garandeert veiligheid voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen door het leveren van brandmeld-, noodverlichtings-, en ontruimingsalarminstallaties.


Als Maintenance Engineer bij Hertek ben je verantwoordelijk voor het beheer- en onderhoud zodat onze brandmeld-, noodverlichtings-, en ontruimingsalarminstallaties bij onze klanten uitstekend blijven werken. Bovendien zorg je voor de certificering van onze brandmeldinstallaties bij onze klanten. Doordat jij ervoor zorgt dat onze installaties altijd goed werken, worden de gevolgen van een eventuele brand tot een minimum beperkt. Jij start je werkdagen vanuit huis, de ideale uitvalsbasis om op bezoek te gaan bij je klanten in je eigen woonregio. Je wordt aangestuurd door de planner die je zo efficiënt mogelijk zal inplannen voor je werkzaamheden.


Maintenance Engineer Brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie (regio Amsterdam)


Je werkt in een hecht team van 30 collega’s, dat bestaat uit maintenance en service engineers. Hierbij ontzorg je onze klanten vanuit huis als het gaat om onderhoud van installaties. Je werk is van groot belang voor onze klanten, de gevolgen van brand kunnen immers enorm zijn als de brand niet op tijd ontdekt of geblust wordt. Je werkt in deze functie in dagdienst.


Concrete taken:

 • uitvoeren van beheer- en onderhoud, conform werkopdrachten;
 • afspraken van de bevindingen vastleggen in een rapport en daar waar nodig/mogelijk komen met verbetervoorstellen;
 • goede communicatie met je klant en je collega’s inzake de installaties;
 • verantwoordelijk voor het oplossen van eenvoudige storingen en het realiseren van aanpassingen in programmatuur;
 • bieden van uitstekende kwaliteit en service aan onze klanten, zodat zij altijd tevreden zijn met je werk en daardoor ook met Hertek.

Vereisten

Technicus die iets heeft met brandveiligheid

Als maintenance engineer ben je het visitekaartje van Hertek. Het is daarom belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan en ons bedrijf goed vertegenwoordigt bij onze klanten. Je werkt graag samen met collega’s. Bovendien vind je het leuk om je werk in wisselende omgevingen uit te voeren, waarbij je altijd een scherp oog hebt voor veiligheid.


Verder vragen wij:

 • een afgeronde mbo-opleiding niveau 3-4, bij voorkeur richting elektronica of elektrotechniek
 • dat je in het bezit bent van een rijbewijs B;
 • dat je woonachtig bent in de regio Amsterdam (je werkgebied betreft ook deze regio);
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal.


Zelfstandig, afwisselend werk met ruimte voor eigen initiatief en goede arbeidsvoorwaarden

We bieden je veel variatie in je werk, ook krijg je ruimte voor eigen initiatieven en zijn je ideeën over hoe we het werk beter kunnen inrichten van harte welkom. Bovendien hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden. We hebben een super leuke personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert waar we met z’n allen aan meedoen, zoals een Hertek trip, BBQ, het jaarlijkse Sinterklaasfeest, enzovoorts. Daarnaast kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring;
 • een gemiddelde onkostenvergoeding van € 142,50;
 • winstdelingsregeling;
 • minimaal 30 verlofdagen per jaar en de optie om 8 dagen per jaar bij te kopen (FT basis);
 • een leaseauto met de mogelijkheid deze privé te rijden;
 • een laptop en een smartphone;
 • mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen, ook voor persoonlijke ontwikkeling;
 • deelname aan een goed pensioenfonds, waarbij wij een groot gedeelte bijdragen in de premie en een uitgebreid pakket aan overige verzekeringen.


Laat van je horen en reageer!

Denk je dat dit weleens de baan voor jou kan zijn? Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met André Dubbelman, Teamleider Operations Safety +31651508433. Als je meer wilt weten over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Niels van Ulzen, Recruiter, telefoon +31657771670. Solliciteren doe je makkelijk en snel via onderstaand sollicitatieformulier.


Over Hertek Safety

Hertek Safety is één van de vier business units van de Hertek Groep. Veiligheid is voor iedereen van groot belang om onbezorgd te leven en te werken. Hertek garandeert deze veiligheid, welzijn en continuïteit voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen en voorkomt dat zij onnodig in gevaar komen. Van medewerkers in een kantoor, tot kinderen in een school en van kwetsbare bewoners van een verzorgingstehuis tot een kritische productielijn in een fabriek. Met bijna 200 medewerkers staat de Hertek Groep dagelijks klaar om voor haar klanten meesterwerk te leveren. Hertek Safety is een veelzijdige kennispartner en leverancier van brandmeld-, noodverlichtings-, en ontruimingsalarminstallaties.

of