Skip to content

ICT Service Engineer Care (regio Den Bosch – Utrecht)

Tiel, Gelderland, Nederland€ 2.994 - € 4.255 per maandCare

Functieomschrijving

Wil jij als ICT Service Engineer jezelf ontwikkelen tot een échte specialist op het gebied van Zorgtechnologie? Wil jij relevante impact maken in de zorg met innovatieve oplossingen? Lees dan verder!


Wellicht is deze vacature dan iets voor jou:
Iedere dag is anders als ICT Service Engineer Zorgtechnologie bij Hertek Care. De ene dag werk je aan een groot project in de cloud omgeving, de andere dag installeer je nieuwe apps op de smartphone van een zorgmedewerker en ben je bezig met het programmeren van ondersteunende zorgunits. Als Engineer bij Hertek Care heb je een zelfstandige rol, waarbij jij jouw professionaliteit en deskundigheid inzet voor onze klanten. Naast ICT zit ook Zorg en veiligheid in je DNA. Hertek Care garandeert veiligheid en welzijn voor cliënten en medewerkers door het leveren van Zorg- en ICT-systemen en persoonsbeveiliging in onder andere de ouderen- en gehandicaptenzorg.


Hoe ziet de functie van ICT Service Engineer eruit?
Als Engineer ben je verantwoordelijk voor de implementatie van onze slimme zorgtechnologie oplossingen bij onze klanten in met name de ouderen- en gehandicaptenzorg. Je werkt tijdens dit traject intensief samen met onze klantadviseur, projectleider en klant.

Goede communicatie en zorgvuldigheid is van groot belang om te komen tot een goed resultaat.

Na de implementatie draag jij er zorg voor dat onze oplossing uitstekend blijft functioneren en kom je periodiek terug bij de klant om benodigde updates en tests uit te voeren.
Tijdens periodieke bereikbaarheidsdiensten, die veelal op afstand vanuit thuis plaatsvinden, sta je ook klaar voor onze klant. Dit doe je samen met je collega engineers. Je auto van de zaak (waarmee ook privé gereden kan worden) en je laptop zijn je belangrijkste tools.


Werkgebied
Jouw werkgebied is Midden Nederland, vanuit huis ga je op pad om je klanten te bezoeken. Binding met ons kantoor in Weert en contact met collega’s vinden wij belangrijk. Daarom vindt naast telefonisch en digitaal overleg ook periodiek overleg plaats in Weert met het gehele team, waar ook ruimte is voor gezelligheid met collega’s.


Vereisten

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij

 • beschikt o.a. over kennis van netwerkomgevingen, software, smartphones en wifi;
 • wil je verder ontwikkelen op gebied van Zorgtechnologie;
 • werkt graag aan slimme oplossingen bij zorgorganisaties;
 • werkt graag samen in een team met zeer professionele, maar ook leuke collega’s;
 • gaat graag met mensen om;
 • hebt altijd een scherp oog voor veiligheid en zorgvuldigheid;


Zelfstandigheid, afwisselend werk met ruimte voor eigen initiatief en goede arbeidsvoorwaarden
We bieden je veel variatie in je werk, ook krijg je ruimte voor eigen initiatieven en zijn je ideeën over hoe we het werk beter kunnen inrichten van harte welkom. Bovendien hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden. We hebben een super leuke personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert waar we met z’n allen aan mee doen, zoals een Hertek trip, BBQ, het jaarlijkse Sinterklaasfeest, enzovoorts. Daarnaast kun je rekenen op:

 • een goed marktconform salaris, passend bij je kennis en ervaring;
 • houdt van afwisseling in je werk;
 • bent een teamspeler die ook prima zelfstandig kan werken;
 • bent woonachtig in de regio Den Bosch – Utrecht;
 • een gemiddelde onkostenvergoeding van € 142,50 netto per maand;
 • winstdelingsregeling;
 • 30 vakantiedagen met de optie om dagen bij te kopen;
 • je rijdt in een lease auto, waar je ook privé mee mag rijden;
 • laptop en smartphone.


Over Hertek Care

Hertek Care is onderdeel van de Hertek Groep en richt zich dagelijks op het bieden van zorgtechnologische oplossingen gericht op “verbetering van welzijn en veiligheid van client en verzorger” aan ouderenzorg- en gehandicaptenzorg organisaties.


Dit doen wij al 30 jaar en inmiddels met ruim 40 gedreven professionals door de inzet van Sonevo onze arbeidsbesparende totaaloplossing.

Belangrijke waarden die wij hierbij uitdragen zijn; passie voor de klant, houden van meesterwerk, samen willen winnen en dat doen we met heel veel plezier.


Wil jij meebouwen aan de groei van onze organisatie en bijdragen aan een toekomst met meer welzijn en veiligheid voor client en verzorger?

Meer weten over de vacature ICT Service Engineer Care?
Onze Recruiter, Niels van Ulzen, beantwoordt graag je vragen op +31657771670. 

of